Vendégkönyv

Csak úgy

Dátum: 2016.11.17 | Feladó: Tulipán -Bogdán László

Nem is tudom mit is mondjak fantasztikus igazi élet van a művészetébe mélység fájdalom szenvedély egyszerűség keres minden ami emberé és alázatossá teszi önt és a Művészetét .Olvastam a bevezetőt nagyon mélyen meg érintet az amit meg élt át élet Nagy tiszteletet önnek hogy ember tudod lenni ennek ellenére egy kicsit Radnóti jut eszembe mint Költő mint ember .Ember tudod maradni ö is a sok borzalmak közt . Én hasonlókat éltem meg mint ön az életembe igaz Művész nem lettem de amatőr nem is tudom hogy fejezem ki magam emberek lelkét gondozom mint amatőr kertész :) Üdv önnek jó egészséget lelki erőt és a jó Isten a két kezével áldja meg ön Most és mindenkor és mindent ami önt körbe veszi Nagy tisztelettel Tulipán BLT :) Jó lenne meg látogatni egyszer önt remélem ősze jön tulipántudenski@freemail.hu ha gondolja írhat csak úgy örülnék ..:)

Kiállítás

Dátum: 2014.12.29 | Feladó: Szent Kristóf vendégház

Kedves Omara!
Nagyon jók a képeid!Van egy kis vendégházam pár faluval arrébb ahol élsz,Kállón, szivesen rendeznék kiállítást neked ,kis hangversennyel egybekötve.Üdv.Szeretettel:Baboss Kata
www.kalland.hu

Képeid

Dátum: 2013.10.29 | Feladó: Fejes Ági

Csodálatos szín világ. Én nagyon eltudnám képzelni a képeket nagyban, egy nagy közösségi fal (bankban, bevásárlóközpontokban....) díszítésére. További sok sikert!!

miniatűrök

Dátum: 2013.10.29 | Feladó: Nyári Sárkány Péter

Drága Mara, gratulálok, gyönyörűek a picurkáid!!! Csókollak: Sárkány

Új hozzászólás hozzáadása